Blog

Miss-Regio Nederland non-profit organisatie


6 augustus 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Beauty&VerzorgingHet doel van Miss Regio Nederland is vrouwen de kracht geven om hun dromen in de modewereld waar te maken.
Mijn Missie en het DOEL, van Miss Regio Nederland.
Een non-profit organisatie.

Is VROUWEN de kracht geven om hun dromen in de Modellenwereld waar te maken. Ook al voldoen ze niet aan belemmerende eisen zoals de lengte eis van 1.73 m. Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modellenwereld.

Als gevolg hiervan werd de eerste Miss Regio. missverkiezing gehouden op 14 februari 2003.

Vanwege het enorme succes van deze verkiezing, is de organisatie uitgegroeid tot een uitstekend jaarlijks evenement.
De laatste jaren heeft zich in de wereld van de modellenbureaus in Nederland een verschuiving voorgedaan. Meerdere missen van onder de geijkte lengte werden uitgekozen voor Evenementen, Winkelopeningen, Modeshows, Fotoshoots en de vervaardiging van posters. Ook werden ze gezien in tijdschriften en dagbladen als glamour models of als het gezicht van een bekend merk.

Dank zij al haar teamleden van af 2003 tot heden, fotografen Sponsoren, Media,(Social Media) , Designers, Muahs Kappers, Visagisten,Stylisten, Artiesten, Dansgroepen,
Heeft Miss Regio Nederland deze doorbraak zeker in gang gezet.

Miss Region Netherland is a competition for girls with a maximum length of 5ft9 in the age of 16 to 26 to become a real Miss. We want to give the smaller girls a chance to be a model in a world where they will normaly not be accepted because of their hight.

https://www.facebook.com/susan.stundebeek.missregio.nederland

Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com