Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone0223 - 669093
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,903 Kilometers
AddressIndustrieweg 15B, 1785 AG Den Helder, Nederland
Categorie,
4 augustus 2014 01:05
naamloos.png
Neem contact met de adverteerder

Bij iPhone Repair Point is uw reparatie eenvoudig zelf aan te melden en heeft u uw toestel weer snel gerepareerd retour. iPhone Repair Point heeft als corebusiness reparatie van de iPhone of iPad met de focus op snelheid, betaalbaarheid en duidelijkheid. Door jarenlange ervaring met deze productgroepen, bezit iPhone Repair Point een hoog kennisniveau. Vrijwel alle defecten zijn snel te analyseren en op te lossen.

U vindt hier allerlei informatie betreffende onze producten maar ook informatie over ons bedrijf,partners,klanten en vrienden en sponsoringen. Tevens wordt u op de hoogte gehouden over de laatste trends en vooral natuurlijk de leuke aanbiedingen die wij voeren.

Westland telecommunicatie staat voor service en garantie voor een schappelijke prijs. Onze vaste klanten zullen dat zeker beamen. Goede bereikbaarheid door parkeermogelijkheden voor de deur maakt het erg gemakkelijk om even bij ons binnen te vallen om even een snelle vraag te stellen over telecommunicatie en aanverwanten.

Nieuw binnen onze tak van sport is reparatie’s van Iphone’s en Ipod’s. Iphones zijn relatief erg duur in de aanschaf en daarom voor u de moeite waard om voor een schappelijke prijs uw telefoon weer te laten repareren.

Namens het Westlandteam wensen Wij u veel kijk en informatieplezier op onze site.

 

 

UrlBezoek Link Hier
phone0223 - 669093
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,903 Kilometers
AddressIndustrieweg 15B, 1785 AG Den Helder, Nederland
Categorie,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com