Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone(+31) (0)70-3010703
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,801 Kilometers
AddressLaan van Waalhaven 323, 2497 GL Den Haag
Categorie
Zoekwoorden  
1 juli 2016 08:03
Neem contact met de adverteerder

Allerhoogste kwaliteit voor eerlijke en betaalbare prijzen

Opgericht in 1968, is NOW van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererende producent en leverancier van voedingssupplementen. Vanuit de overtuiging dat een goede gezondheid geen luxe is die alleen is weggelegd voor welgestelden, biedt NOW al meer dan 45 jaar voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit tegen redelijke en betaalbare prijzen voor iedereen.

Oprichter en voormalig algemeen directeur Elwood Richard is van oorsprong fysisch chemicus en hij heeft er van begin af aan voor gezorgd dat het kwaliteitsaspect bij NOW hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om de keuze van grondstoffen of om het productieproces, in alles wordt de allerhoogste (GMP-)kwaliteit nagestreefd. Zonder daarbij uit het oog te verliezen dat de producten voor elke portemonnee bereikbaar moeten zijn. Inmiddels worden NOW-producten in meer dan tachtig landen verkocht en is het merk uitgegroeid tot een van de populairste merken voedingssupplementen ter wereld.

Geïnspireerd door het levensmotto ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet’ doet NOW ook donaties aan tal van goede doelen, waaronder World Relief en Vitamin Angels. Ook op het gebied van duurzaamheid werkt NOW mee aan vele projecten om de duurzaamheid binnen haar bedrijf te bevorderen.

Onderstaande video geeft u een virtuele rondleiding door het bedrijf.

UrlBezoek Link Hier
phone(+31) (0)70-3010703
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,801 Kilometers
AddressLaan van Waalhaven 323, 2497 GL Den Haag
Categorie
Zoekwoorden  
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com