Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone0909-0400540
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,857 Kilometers
AddressMerwedestraat 2, 1442 SM Purmerend, Nederland
Categorie
18 mei 2016 14:12
Neem contact met de adverteerder

Spirituele huisreiniging

Bij deze wil ik graag iedereen op de hoogte houden van mijn activiteiten. Naast mijn werk als Artiest. Vanaf vandaag heb ik mijn persoonlijk 0909 lijn.

Ik heb altijd geweten dat ik bepaalde gevoelens cq gaven had maar kon ik ze nog niet gebruiken omdat voor alles een tijd is. Kortom ik was er nog niet klaar voor.

Mijn werk bestaat uit huizen reinigen en telefonisch als Spirituele Raadgever. Het woord Raadgever zegt al genoeg wat ik doe. Op de lijn werk ik alleen dus je krijg mij gelijk aan de lijn. Verder wil ik niet veel vertellen omdat ik vind dat mensen moeten zelf mijn werkwijze ervaren.

Tot gauw.

Kleine Donna heeft al diverse spirituele huisreinigingen gedaan en verrast na het resultaat, wil ik het graag nu met jullie delen.

Elk huis neemt de energie op van de mensen die er in wonen. Deze energie heeft invloed op mensen die in het huis verblijven en wonen. Er is dus een verschil tussen mensen en huis. Wanneer het de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie. Het huis laadt zich op met deze energie en geeft deze ook terug.

Maar door veranderingen en bepaalde tegenslagen kan het ook een negatieve uitstraling geven en dan is juist van belang om o.a je huis te reinigen met knoflook en je te beschermen voor negatieve invloeden van buitenaf en denk bv bezoek, tv die plotseling zelf uit gaat lamp die vanzelf aan gaat slecht slapen, geluiden horen die er niet zijn etc.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

UrlBezoek Link Hier
phone0909-0400540
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,857 Kilometers
AddressMerwedestraat 2, 1442 SM Purmerend, Nederland
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com