Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone010-2263542
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,788 Kilometers
AddressNeushoornstraat 4, 3064 LM Rotterdam
Categorie
6 april 2016 01:29
soul2soul.jpg
Neem contact met de adverteerder

Over Soul 2 Soul

WIE BEN IK

Mijn naam is Angela Disselen, geboren in 1970 te Rotterdam. Mijn praktijk ben ik gestart om andere mensen op hun levenspad te helpen en inzichten te geven daar waar dat nodig is in hun leven. Als geen ander weet ik hoe gecompliceerd het leven soms kan zijn. Vaak zit je vast in een bepaald denkpatroon, ben je geconditioneerd door anderen, waardoor je het gevoel kunt hebben in een vicieuze cirkel te zitten. Met behulp van een coach kun je daaruit komen en een heel ander zicht op het leven krijgen. Hierdoor gaat je energie weer stromen, begrijp je het leven en waarom bepaalde situaties in je leven gebeuren. Door deze inzichten zul je je weer gelukkig gaan voelen.

Als kind heeft een verstoorde relatie tussen mijn ouders een behoorlijke weerslag op mijn leven gehad. In mijn jeugd heb ik weinig goedkeuring en warmte van mijn ouders mogen ervaren, met name niet van mijn vader. Dit heeft ertoe geleid dat ik op latere leeftijd met regelmaat vastliep in relaties. Zowel op liefdesgebied als in vriendschappen. Als kind zijnde was ik ook al hooggevoelig. Dit samen maakte dat ik mij vaak eenzaam, niet begrepen en alleen voelde. Het leven bracht mij niet wat ik ervan had gehoopt.

Na mijn scheiding raakte ik in een diep dal. Ik zag geen toekomst meer. Mijn enige stabiele factor was nog mijn werk. Van een vriendin kreeg ik het blad Paravisie. Tijdens het lezen viel mijn oog op een advertentie van een life coach, tevens medium en reikimaster. Ik had direct het gevoel dat ik contact met haar moest opnemen. Iets vertelde mij dat zij mij weer kon helpen een weg te vinden naar geluk. Ik kreeg van haar het boek van Julia Hastings met de titel “je bent goud waard”. Dit boek en de coachingsgesprekken zijn voor mij het begin geweest van mijn reis naar een liefdevol, gezond en gelukkig leven.

Op een bepaald moment raakte in contact met reiki I en begon daarop volgend een opleiding tot spiritueel healer. Daar leerde ik regressietherapie, magnetiseren en behaalde ik reiki II en III. Ik leerde met engelen werken, kwam in contact met het mediumschap en ging steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie. Daarnaast ontwikkelde ik mij op het gebied van psychometrie en leerde ik ontspannings- en meditatietechnieken. Daarop volgend heb ik de opleiding voor coaching en counseling gedaan. Ik heb tevens vele boeken gelezen en workshops gevolgd met betrekking tot persoonlijke groei- en ontwikkeling.

Door intensief met mijn persoonlijke groei en bewustzijn bezig te zijn kwam ik erachter waarom mijn leven zo gelopen is. Ik heb geleerd dat iedereen zijn eigen wereld creëert en die dus ook zelf kan veranderen. Alles begint met liefde, waardering en respect voor jezelf hebben. Niets is toeval en alles heeft een reden. Er is altijd een keuze hoe je met situaties omgaat. Gedachten zijn enorm krachtig en bepalen uiteindelijk voor een heel groot deel jouw leven.

In mijn praktijk heb ik diverse technieken samengevoegd, waardoor een methode is ontstaan die voor iedereen toepasbaar is, voor alle situaties en problemen, op elk moment in je leven. Ik geef je handvaten en inzichten, zodat ook jij een liefdevol, gezond en gelukkig leven kunt leiden. We zijn allen één en als ik de kunst van leven kan verstaan kan jij dat ook!

Namasté

UrlBezoek Link Hier
phone010-2263542
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,788 Kilometers
AddressNeushoornstraat 4, 3064 LM Rotterdam
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE