Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone06-43628811
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,805 Kilometers
AddressNoordeinde 59, 2514 GC Den Haag, Nederland
Categorie
17 april 2016 13:40
Neem contact met de adverteerder

Over ons
“Do not think it’s impossible just because it has never happened”.

Heb je een te gek idee voor een evenement maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij staan open voor ieder hersenspinsel en willen erop wijzen dat wij elke uitdaging aangaan. Wij denken in oplossingen en niet in problemen.

Scheveningen Events is ontstaan uit liefde voor het organiseren van een ultieme dag! Mensen blij maken en ze en een onvergetelijk uitje laten beleven. Wij staan voor persoonlijke en resultaatgericht service, of je evenement nou voor 10 of voor 1000 gasten is.

De mogelijkheden zijn eindeloos in Scheveningen. Er is zoveel aanbod, maar wat is de beste combinatie? Wie is professioneel? Bij welke zaak bieden ze aan wat bij jou past? Wat voor avondprogramma kiezen je?

Dit hebben wij allemaal al uitgezocht door met de juiste mensen in contact te komen en door jarenlange ervaring. Maatwerk en persoonlijk contact staan bovenaan!

Het grootste deel van wat wij aanbieden is samengesteld in samenwerking met lokale ondernemers en bedrijven. Hierdoor kunnen wij het beste inspelen op uw wensen en hebben wij voor elk budget een gepast voorstel.

UrlBezoek Link Hier
phone06-43628811
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,805 Kilometers
AddressNoordeinde 59, 2514 GC Den Haag, Nederland
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com