Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone010-3400345
LandSpain
ProvincieCatalunya
afstand: 4,607 Kilometers
AddressBarcelona, Spanje
Categorie
18 juni 2018 20:31
check3.jpg
Neem contact met de adverteerder

Recruit4.work doet meer dan alleen die vakman/vakvrouw pur sang voor u vinden. Wij beoordelen hem/haar ook op de persoonlijke/contactuele eigenschappen. Past hij/zij binnen uw organisatiestructuur? Is hij een echte teamplayer, kan zij leidinggeven aan een veelkoppige afdeling, is het een persoonlijkheid, en doorziet hij die toch wel heel specifieke procedures die uw organisatie kenmerken?

Een bureau dat zich specifiek toelegt op werving en selectie neemt bij de opgestelde profielschets ook deze aspecten mee. Recruit4.work is zo’n bureau.

Recruit4.work zoekt en vindt kandidaten op elk niveau. Wij vinden voor u de man of vrouw die qua opleiding, ervaring, karakter en ambities naadloos binnen uw organisatiestructuur en –cultuur past. Daarbij staan we ervoor garant dat het tussen uw bedrijf en uw nieuwe professional optimaal klikt. Zodat u zeker weet dat de nieuwe medewerker in elk opzicht een versterking is voor uw organisatie, ook op lange termijn. Belt u 010-3400345 voor meer informatie. Ook bij vragen kunt u dit nummer bellen.

UrlBezoek Link Hier
phone010-3400345
LandSpain
ProvincieCatalunya
afstand: 4,607 Kilometers
AddressBarcelona, Spanje
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com