Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone072-5331406
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,862 Kilometers
AddressKerkstraat, De Rijp
Categorie
Zoekwoorden          
17 februari 2016 11:44
Nick_de_Jong_foto_Andy_Doornhein-0932.jpg
Neem contact met de adverteerder

Nick de Jong (1993) groeide op in De Rijp (Noord-Holland). Theater interesseerde hem al op jonge leeftijd. Zo heeft Nick van zijn zevende tot zijn zeventiende lessen gevolgd bij de NKT Theaterschool te Purmerend. Naast zijn reguliere zorgopleiding volgde hij verschillende professionele workshops. Vervolgens rondde Nick in 2014 de Acteursschool in Amsterdam af.

Bij zijn werk voor tv, film, theater zoekt Nick verschillende kanten van zichzelf op. Hij is vertrouwd met vaste scripts en gewend aan regie, maar hij is vooral gespecialiseerd in het spelen met zijn publiek. Zo groeide hij uit tot een acteur met de vaardigheden van een entertainer. Dit valt samen als hij improviseert als zelfbedacht personage of als magisch entertainer. Ook als levend standbeeld zoekt hij een minimale manier van interactie met zijn toehoorders. Hiermee creëert hij al jaren een glimlach op het gezicht van zijn publiek.

Acteur boeken voor: tv/film/theater producties, commercials, trainingen en evenementen?! Neem dan een kijkje op de website: www.nickdejong.com

UrlBezoek Link Hier
phone072-5331406
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,862 Kilometers
AddressKerkstraat, De Rijp
Categorie
Zoekwoorden          
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE