Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone0525-843413 / 06-83896230
LandNetherlands
ProvincieGelderland
afstand: 5,857 Kilometers
AddressOldebroek, Nederland
Categorie,
13 november 2016 23:31
mra.jpg
Neem contact met de adverteerder

MRA Concepts

De kracht van Homepage MRA Concepts ligt bij het bedenken. Ontwerpen en ontwikkelen en onderhouden van websites en webshops. Tijdens dit proces werken wij niet alleen als uitvoerende partij. Maar denken wij kritisch mee zodat je de beste resultaten behaalt met je bedrijf/vereniging of hobby.

Wij onderscheiden ons door websites te ontwerpen die voor uw specifieke doelgroep zeer begrijpelijk en toegankelijk zijn. De websites die wij realiseren zijn vaak eenvoudig maar duidelijk en informatief voor de lezer.

Wij werken met o.a.:
Joomla
WordPress
Woocommerce
Integratie met div. betaalsystemen
Div. verzendmethodes
Met een klein team van specialisten bouwt MRA Concepts perfecte maatwerk websites op basis van slimme concepten met het WordPress CMS systeem op basis van een eenmalige investering ZONDER verplichte maandelijkse kosten.
Perfect functionerende presentaties op alle devices zoals iPhones, iPads, Androïd smartphones, tablets en natuurlijk alle desktop-computers en laptops.
De site kun je na oplevering zelf aanpassen en onderhouden. Wanneer je dat niet wilt of kunt, doen wij dat ook nog voor je tegen uurtarief. Technisch onderhoud doen we op basis van een voordelig jaarabonnement.

Van digitaal uithangbord voor een ZZP’er tot complete webwinkel en meer: MRA Concepts bouwt ‘m! De sites die wij realiseren zijn goed vindbaar in de Google, de meest gebruikte zoekmachine…

UrlBezoek Link Hier
phone0525-843413 / 06-83896230
LandNetherlands
ProvincieGelderland
afstand: 5,857 Kilometers
AddressOldebroek, Nederland
Categorie,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com