Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone070-7530804
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,814 Kilometers
AddressPijlspitskreek 3, 2241 MT Wassenaar, Nederland
Categorie, ,
10 december 2016 19:24
water-fruit-1100x400.jpg
Neem contact met de adverteerder

Veel mensen drinken elke dag te weinig water. Om meer water te drinken moet je om het heel simpel te zeggen dus meer water drinken. Maar deze stap is voor veel mensen best moeilijk. “Ik heb te weinig tijd”, “ik heb geen dorst” en “ik lust geen water” sluipen er nogal bij in. Meer water drinken is super gezond voor je lichaam, omdat het water allerlei afvalstoffen uit je lichaam haalt.

Dit was een goede reden om voor mij dit punt boven aan mijn gezondheidsverlanglijstje te zetten! In de afgelopen jaren heb geleerd hoe je over een gehele dag heel veel water kunt drinken, zonder daar teveel moeite mee te hebben. Ik zal je 5 stappen geven hoe ook jij meer water kunt drinken zonder dat het vervelend is of te veel tijd kost.

Laten we beginnen!

1 . Begin DIRECT een grote kop water!

In de ochtend voordat ik uit mijn bed kom begin ik al met 1 grote kop water. De avond voordat ik ga slapen zet ik al een grote kop water klaar, zodat ik hiervan kan drinken voor midden in de nacht als ik bijvoorbeeld uitgedroogd ben en ook om direct na het opstaan mijn vochtbalans op peil te houden.

2. Drink in de ochtend 1 liter water

Ik hoor het je al zeggen: WAT? 1 liter water? Ja het is echt mogelijk! Voorbereiden is hierbij echt de KEY. Hoe meer jij weet hoeveel water jij moet drinken hoe beter je kunt voorbereiden door bijvoorbeeld al wat flessen water klaar te zetten. Als je deze niet in huis hebt kan je ook alvast wat glazen klaar zetten. Vul eerst het aantal liter wat je op die dag wilt drinken in een fles. Daarna kan je deze verdelen in de glazen, zodat je per dag precies weet hoeveel water jij moet drinken.

Tip: een gemiddelde persoon heeft ongeveer tussen de 2 a 3 liter water nodig.

3. Voeg een smaakje toe aan je water

Veel mensen vinden neutraal water veel te saai en hebben daarom geen zin om te drinken. Door er een smaakje aan toe te voegen wordt het al een stukje leuker en ben je bereid meer water te drinken. Een gezond alternatief is Cool Bear Stevia. Cool bear is een gezonde limonadesiroop zonder enige toegevoegde suikers. Daarnaast zijn alle ingrediënten in Cool Bear zijn van biologische afkomst. Door Cool bear stevia met een smaakje toe te voegen aan je water ga je automatisch al meer drinken.

4. Voeg fruit toe aan je waterwaterfilter waterfles met fruit filter bpa vrij zwart

Tegenwoordig is het heel erg makkelijk (en uiteraard ook erg lekker) om fruit aan je water te voegen, zonder teveel gedoe. Er zijn waterflesjes in omloop met een filter erin waar je vers fruit erin kan doen en hierdoor krijg je een fruitsmaakje aan je water. Let erop: gebruik alleen BPA vrij flessen. Dit houdt in dat er veel minder schadelijke stoffen vrij komen. Een heel belangrijk detail om zeker niet te vergeten! Een waterflesje is super handig om mee te nemen voor onderweg, voor naar je werk of naar school.

5. Drink in plaats van water gewoon lekker kruidenthee!

Houd je niet van de kou en wil je liever wat warms drinken? Thee telt naast water ook gewoon mee! Het is een gezond alternatief in plaats van alleen water drinken. Als je thee wilt drinken kies dan voor kruidenthee. Je kunt het beste zwarte thee en thee met theïne vermijden. Theïne is dezelfde stof als cafeïne bij koffie. Daar moet je niet te veel van hebben. Groene thee en rooibos thee zijn ook een goed alternatief!

Ik ben niet zo’n water drinken en drink liever iets warms. Laatst heb ik een RVS thermoskan gekocht om iedere ochtend een lekkere warme gember / citroenthee te drinken. Gember en citroen zijn super gezond om in de ochtend te drinken. Het reinigt je lichaam enorm. Mensen die willen afvallen hebben hier heel veel baat bij, gember vermindert de eetlust namelijk.

Hoe maak je het klaar?

De gember maal ik met een vijzel, zodat de gembersappen vrij komen.
Ik haal de citroensap uit een halve citroen en voeg ik deze toe samen met de gembersap aan de theefilter.
Ik kook ondertussen 1,7 liter water en als dit klaar is voeg ik dit aan mijn theekan toe.
Daarna voeg ik de gember/citroen thee toe aan de RVS thermoskan en je hebt voor de hele ochtend een gezonde ochtendboost!

Je hebt nu gelezen dat meer water drinken echt een super belangrijk onderdeel is voor een gezondere levensstijl. Overweeg eens om 1 van de bovenstaande stappen direct toe te passen in je levensstijl. Je zult zien als je elke keer 1 stapje toevoegt of wijzigt dat je al stappen vooruit zal maken!

UrlBezoek Link Hier
phone070-7530804
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,814 Kilometers
AddressPijlspitskreek 3, 2241 MT Wassenaar, Nederland
Categorie, ,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com