Bookmark and Share
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,874 Kilometers
AddressJacques Bloemhof 116, 1628 VR Hoorn, Nederland
Categorie
8 mei 2015 13:32
1124.jpg
Neem contact met de adverteerder

Logistiek is een vak… ons vak! We zijn er trots op en voeren uw opdracht vakkundig en vertrouwd uit. Of het nou om het vervoer van een doos gaat, een pallet, of wat dan ook, wij hebben er een oplossing voor. Door samenwerking met collega vervoerders kunnen wij elke opdracht aan, en zullen deze altijd met 100% zorg afhandelen.

Diensten

Dagelijks voeren wij transporten uit voor diverse opdrachtgevers. Door samenwerking beschikken wij over een breed inzetbaar wagenpark. Hierdoor kunnen wij elke logistieke uitdaging aan. Onder andere vervoeren wij pakketten, pallets en auto onderdelen. Misschien binnenkort wel uw zending. We kijken samen met u naar uw wensen, want uw wensen maken ons uniek.

Missie
LR logistics is een zelfstandige dienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Dagelijks staat ons bedrijf garant voor een succesvolle logistieke afhandeling van goederenstromen voor diverse klanten. Naast service en betrouwbaarheid houden wij de lijnen tussen de verschillende schakels kort, waardoor onze klant te allen tijde centraal staat.

Onze klant telt!

Zekerheid

 

Betrouwbaar
Accuraat
Maatwerk
24/7 mogelijkheden
100% commitment
Service

LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,874 Kilometers
AddressJacques Bloemhof 116, 1628 VR Hoorn, Nederland
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE