Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone0316-251570 Of 06-29465336
LandNetherlands
ProvincieGelderland
afstand: 5,803 Kilometers
AddressSpoorallee 2a, 6921 Duiven, Nederland
Categorie
18 april 2016 02:25
imagesr.jpg
Neem contact met de adverteerder

Ladies Night Homeparties, erotiek met een knipoog.

Al 10 jaar de onbetwiste nr.1: de grootste en gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met erotische artikelen en ruim 300.000 tevreden klanten. We zijn vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard. Ladies Night is begonnen in 2004 en is al jaren de grootste homeparty organisatie in Nederland. Gezelligheid, kwaliteit, bereikbaarheid, communicatie en service zijn voor ons logische kenmerken. Meer dan 200 consulentes verzorgen maandelijks enkele honderden party’s door heel Nederland.

Sex is tegenwoordig makkelijker bespreekbaar, zeker als vrouwen onder elkaar. Door series als Sex & The City en de Vijftig Tinten Grijs romantrilogie praten vrouwen tegenwoordig gelukkig veel makkelijker met vriendinnen onder elkaar over sex. Gelukkig maar, want dat levert vaak hilarische momenten op. Onze consulentes weten jullie op jullie gemak te stellen, wat zorgt voor een hele gezellige sfeer. We hebben al heel veel leuke anekdotes voorbij horen komen. Kun je nagaan wat een pret jullie zullen hebben op een door ons verzorgde Ladies Night. En dat is nou precies ons concept; een superleuke avond met je vriendinnen. Door en voor vrouwen!
Oh Yes, It’s Ladies Night!

It’s Ladies NightVoor een Ladies Night Homeparty nodig je minimaal 6 vriendinnen (allemaal minimaal 18 jaar) bij je thuis uit voor een supergezellige, ontspannende, spannende en een heel klein beetje ondeugende avond waarover nog lang nagepraat, nagenoten en nagelachen wordt. Door één van onze spontane en gezellige consulentes worden jullie wegwijs gemaakt met o.a. de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, uitgezocht door en voor vrouwen op kwaliteit, doeltreffendheid, uiterlijk en prijs. Een Ladies Night thuisparty is echter meer dan alleen verkoop. Het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen. Niet voor niets horen we er ook echt bij wanneer groepjes vriendinnen er een terugkerend avondje van maken.

Verboden voor mannen! De mannen moeten zichzelf maar een avondje vermaken, want nu is het tijd voor de meiden!

Een superleuke homeparty!

It’s Ladies NightBoek je een Ladies Night Homeparty dan boek je een avond vol gezelligheid en natuurlijk de erotiek met een dikke knipoog. De aard van de producten zorgt vaak al voor een giechelige stemming en smeuïge anekdotes. Je kunt de allerleukste speeltjes en gadgets bekijken, betasten, ruiken en proeven. Kijk zelf maar of je iets ziet dat je tot BOB uit wilt roepen. BOB is de “Battery Operated Boyfriend”.

Misschien is het hele fenomeen sexspeeltjes wel nieuw voor je en maak je voor het eerst kennis met een hele nieuwe wereld die voor je open gaat. Heel veel vrouwen gaan n.l. niet zo snel naar een sexshop en het bestellen van erotische artikelen op internet is niet zonder risico, omdat je ten eerste niet precies voelt wat je koopt en ten tweede niet weet of het wel zo discreet bij je zal worden afgeleverd. Je moet er toch niet aan denken dat de postbode je pakje met een brede grijns aan je overhandigt?!?! Wij leveren jullie bestelling zeer discreet, per persoon verpakt, bij jullie gastvrouw af. En met ruim 350.000 tevreden klanten in de afgelopen jaren merken we dat onze manier van presenteren, afhandelen van de bestellingen en service erg gewaardeerd wordt.

En wanneer je erotische speeltjes echt heel eng vindt, dan hebben we voor jou ook nog genoeg andere producten in ons assortiment. Omdat we 4 x per jaar ons assortiment updaten met de allernieuwste trends blijven bestaande klanten ons ook boeken. Heel veel kans dus dat jij en je vriendinnen er een veelvuldig terugkomend avondje van gaan maken.

UrlBezoek Link Hier
phone0316-251570 Of 06-29465336
LandNetherlands
ProvincieGelderland
afstand: 5,803 Kilometers
AddressSpoorallee 2a, 6921 Duiven, Nederland
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com