Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone06 40106947
price€5.-
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,873 Kilometers
AddressLijster 71, 1628 Hoorn, Nederland
Categorie, ,
4 augustus 2014 01:29
Neem contact met de adverteerder

Wat is MealToday?

Heerlijke maaltijden gemaakt van producten waarvan de aflopende houdbaarheidsdatum uiterlijk de dag na aankoop en na
de maaltijd bereiding verloopt.

 

MealToday foto Westfriesland op Zondag 20140706

Supermarkten, groentewinkels en andere detailhandel moeten volgens de regelgeving namelijk het niet verkochte voedsel op de dag van de bepaalde houdbaarheidsdatum weggooien. Vaak zijn de producten nog dagen goed. Locatie is Hoorn, Noord-Holland.
Van deze producten maak ik heerlijke maaltijden. Verse maaltijden bied ik aan voor € 5,- – €7,50 per maaltijd per persoon inclusief toetje. Bezorgen is mogelijk in de wijk Kersenboogerd voor € 1,50 en andere wijken tot  max. € 4,50. Ik kook altijd, elke dag.

De maaltijden kunnen goedkoop zijn vanwege de goede samenwerking met een van de supermarkten. Deze maaltijden zijn heel lekker en aantrekkelijk. Een dag van te voren kunt u al bestellen. Tot uiterlijk 16.30 uur op de dag zelf kunt u aangeven of u een maaltijd wilt komen halen, want de maaltijden zijn alleen op bestelling beschikbaar. Van 18.00 – 18.45 uur en in overleg kunt u de maaltijden af komen halen in uw eigen vershouddozen of bewaardozen bij mij thuis. Bezorgen is ook mogelijk vanaf  € 1,50 tot max € 4,50.

 

Missie & Visie

Waarom

Bijdragen aan een betere wereld is mijn doel.

Concreet:
Door projecten op te zetten en uit te voeren met duurzame doelen en doelstellingen wil ik met mijn bescheiden bijdrage een betere wereld bereiken. Met mijn rol wil ik graag bijdragen in een concreet project waarin idealisten en doeners, wetenschappers en creatieve mensen  samenwerken.
In mijn visie kunnen duurzame doelen zo eerder bereikt worden en op grotere schaal dan wanneer disciplines los van elkaar werken. Idealisme en communicatiebeleid samen met maatschappelijk verantwoord ondernemen vormgeven en uitvoeren samen met anderen vind ik leuk.
Doel is duurzaam beleid, concrete acties, producten en resultaten

 

 

 

Bewaren

UrlBezoek Link Hier
phone06 40106947
price€5.-
LandNetherlands
ProvincieNoord-Holland
afstand: 5,873 Kilometers
AddressLijster 71, 1628 Hoorn, Nederland
Categorie, ,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE