Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone070-7530804
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,814 Kilometers
AddressPijlspitskreek 3, 2241 MT Wassenaar, Nederland
Categorie,
10 december 2016 18:13
Neem contact met de adverteerder

Baking soda en kokosolie

Mijn favoriete tanden bleekmiddel is toch wel baking soda in combinatie met kokosolie. Kokosolie reinigt je mond echt als de beste. Het meest effectieve is als je de kokosolie 20 minuten in je mond houd en daarna uitspuugt in de wcpot. Je kunt daarna nog je tanden poetsen met baking soda en kokosolie. Mocht je willen weten hoe jezelf je eigen tandpasta maakt dan raad ik je aan om onderstaande video te bekijken:

Maak je eigen tandpasta met kokosolie
Wil je meer informatie hebben over kokosolie dan raad ik je aan het kokosolie artikel te lezen.
Baking soda en waterstofperoxide

Waterstofperoxide is te gebruiken voor het spoelen en reinigen van voornamelijk bruine aanslag, bloed- en vruchtvlekken. Het is te koop bij de etos of kruidvat en kost maar 0,99 eurocent. Het is goed te gebruiken in combinatie met baking soda. De juiste verhoudingen zijn 1 eetlepel baking soda met 1 eetlepel waterstofperoxide.

Aardbei

Aardbeien bevatten zuur wat heel goed is om je tanden witter te maken! Het witte gedeelte van de aardbei wrijf je over je tanden. Je hebt zo een natuurlijke whitening over je tanden…

Kurkuma

Kurkuma is een gele kruidensoort wat je tanden witter kan laten maken. Belangrijk om te weten is dat je voorzichtig moet zijn met kurkuma. Kurkuma is heel moeilijk te verwijderen uit kleding of vloerbedekking. Als je kurkuma gaat gebruiken bescherm dan alles heel erg goed. Als je kurkuma mengt met water krijg je een soort papje en kan je daarmee je tanden poetsen. Nadat je klaar bent met het tanden poetsen doe je het nog een keer met tandpasta en spoel je alles heel goed uit. Je tanden zullen nu een stukje witter zijn.

UrlBezoek Link Hier
phone070-7530804
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,814 Kilometers
AddressPijlspitskreek 3, 2241 MT Wassenaar, Nederland
Categorie,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE