Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
phone038-4234854
LandNetherlands
ProvincieOverijssel
afstand: 5,866 Kilometers
AddressAssendorperstraat 69, 8012 DG Zwolle, Nederland
Categorie
18 april 2016 02:10
Neem contact met de adverteerder

Sexspeeltjes maken je seksleven nog spannender!

Erotische speeltjes zijn wereldwijd enorm populair. Zeker na de film Fifty Shades of Grey is de vraag naar seksspeeltjes explosief gestegen. Zeker de BDSM speeltjes zoals handboeien, vaginaballetjes en de andere sex toys die in de film naar voren komen vliegen over de toonbank. Maak jij al gebruik van seksspeeltjes tijdens het vrijen? Wij zeggen doen! Wedden dat je zegt: ‘dat hadden we veel eerder moeten proberen!’ Seksspeeltjes zijn spannend, opwindend en geven een hele nieuwe dimensie aan jullie erotisch samenzijn.

Welk seksspeeltje past bij jou?
De wereld van seksspeeltjes is heel breed en divers. Zo zijn er anaal speeltjes, speeltjes voor hem, voor haar en voor jullie als stel. Er zijn stimulators, masturbators, SM speeltjes, sekspoppen, penispompen en natuurlijk seksspelletjes om elkaar op seksueel vlak beter te leren kennen. Welk sexspeeltje bij je past? Tja, dat is natuurlijk aan jou. Onze tip? Als je geen seks speeltjes gewend bent, bouw het langzaam op. Begin bijvoorbeeld met een clitoris stimulator voordat je kiest voor een strapon een dildo of een andere sex toy waarbij penetratie centraal staat. Zeker met anale speeltjes is het advies: langzaam beginnen, voorzichtig uitproberen en als je geniet van anale seks kan je stap voor stap verder gaan.

Sex toys voor haar
We hebben bij Christine le Duc een groot assortiment Sex Toys voor haar, deze zijn onderverdeeld in vibrators, vibrerende eitjes, love balls, stimulators, dildo’s en anale toys. Wil je een vibrator kopen? Maak dan gebruik van onze keuzehulp ‘Kies je vibrator’ en zorg dat je een vibrator besteld die bij je past!

Sexspeeltjes voor hem
Seks toys voor hem zijn er eveneens in alle soorten, maten en modellen. We hebben ruim tweeduizend verschillende sexspeeltjes in ons assortiment onderverdeeld in: cockrings, penissleeves, penisplugs, penisvergroter, masturbators (heel populair is de fleshlight), penispompen, sekspoppen en anaal toys. Zo kun je heerlijk samen of alleen genieten van een seksspeeltjes dat bij je past!

Seksspeeltjes voor koppels
Of je nu een hetero stel, een lesbisch of gay stel bent, samen genieten is net zo spannend en opwindend als alleen. Vandaar dat we bij Christine le Duc een uitgebreid assortiment seksspeeltjes voor koppels hebben. Neem de We-Vibe vibrator met afstandsbediening; een echte wannehave! Andere favorieten onder koppels zijn o.a. de dubbeldong of dubbele dildo van Seven Creations, handboeien, vibrerende eitjes, de cockring met g-spot stimulator, de swing en nog veel meer! Probeer het eens uit en laat je verrassen!

BDSM en SM-speeltjes
Zoals gezegd heeft de film Fifty Shades of Grey een heel nieuw gebied in de erotische industrie toegankelijker gemaakt: de wereld van SM-speeltjes en BDSM-speeltjes. Steeds meer stellen kiezen voor BDSM speeltjes in hun liefdesleven. Handboeien, gags, zweepjes, maskers, elektronische stimulatie en nog veel meer. Bij Christine le Duc zijn de BD-SM seksspeeltjes onderverdeeld in Bondage Sets, Handboeien & Straps, Maskers, Halsbanden en Gags, Tepelklemmen, Zwepen & Paddles, Elektronische Stimulatie en Sex meubels. Ben jij de Dom (dominante partij / meester / meesteres) of de Sub (onderdanige partij)? Benieuwd naar wat jij bent? Probeer dan de BDSM-Starters kit en ontdek of SM iets voor jullie is.

Seksspeeltjes brengen je tot ongekende hoogtes
Het doel van seksspeeltjes is om de spanning en erotiek zo op te bouwen en je tot hoogtepunten te brengen waarvan je niet wist dat je ze in je had. De Erotic Seks Toy industrie ontwikkelt steeds meer trendy en innovatieve producten die je altijd en overal kunt gebruiken. Spannend! Bij Christine le Duc verkopen we seksspeeltjes van bekende merken als G-Vibe, Jimmyjane, We-Vibe, Mae B, Mystim, Ohmibod, Pipedream, Seven Creations, Taboom en ToyJoy.

 

UrlBezoek Link Hier
phone038-4234854
LandNetherlands
ProvincieOverijssel
afstand: 5,866 Kilometers
AddressAssendorperstraat 69, 8012 DG Zwolle, Nederland
Categorie
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com