Bookmark and Share
UrlBezoek Link Hier
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,785 Kilometers
AddressLangeweg 1B 3233 LM Oostvoorne
Categorie, ,
15 april 2016 11:21
Naamloos.jpg
Neem contact met de adverteerder

Wie is Bulldog Media ?

Bulldog Media is een full service internet & reclamebureau dat al jouw visuele communicatie verzorgt. Wij zijn een jong onderneming met een hechtteam van creatieve mensen. Wij maken graag websites, webshops en vormgeving die jouw doelgroep aanspreken.

Wij werken vanuit Oostvoorne, op het eiland Voorne-Putten, het zuidelijkste deel van Zuid Holland in de naburigheid van de Maasvlake/Europoort. Wij zijn een no-nonsense bureau en zo gaan wij ook met onze klanten om. Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om de visuele communicatie van jouw bedrijf op een creatieve manier naar buiten te brengen. Soms is het net die andere kijk op de zaak waarmee jouw dienst of product zich kan onderscheiden.
Wat doet Bulldog Media

Bulldog Media ontwikkelt unieke, originele en professionele websites of webshops voor jouw onderneming. Onze designs zijn to the point en doen wat ze moeten doen. Jouw potentiële klant informeren over jouw dienst of product. Dus geen poespas. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw website of webshop op het internet geplaatst wordt door middel van domeinregistratie en hosting.

Daarnaast kunnen wij de vormgeving van jouw bedrijf ontwerpen. Vaak horen we: “ik heb even snel een logo, huisstijl en/of website”. Tja, we helpen je graag, maar bij Bulldog Media pakken we het echt anders aan. Toch begrijpen we deze vraag wel, want tegenwoordig kun je het via internet allemaal zelf doen. Plaatje kiezen, kleurtje erbij. En klaar ben je ……toch ?

Nee, het ontwerpen van jouw logo en huisstijl is geen klusje dat we “eventjes” tussendoor doen. Waarom niet ? Een vormgever creëert bij het ontwerpen van een logo en/of huisstijl, de visuele identiteit van jouw bedrijf. Jouw bedrijf krijgt een gezicht. Een beeldmerk met een grote aantrekkingskracht naar jouw doelgroep – jouw klanten. Een logo is altijd uniek, en brengt in één oogopslag de juiste boodschap. Jouw drukwerk van je huisstijl leveren wij ook graag !

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop goed gevonden wordt door zoekmachines als Google. Daarvoor is het van belang dat jouw website of webshop geoptimaliseerd wordt, we kunnen dan gebruiken maken van SEO of SEA.

UrlBezoek Link Hier
LandNetherlands
ProvincieZuid-Holland
afstand: 5,785 Kilometers
AddressLangeweg 1B 3233 LM Oostvoorne
Categorie, ,
Comments
Hier klikken

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE